September = Hartstichtingsmaand


2 oktober 2017

September = Hartstichtingsmaand

Net als vorig jaar heeft Houwenplant ook dit jaar weer haar hart laten spreken door mee te doen aan de Hartstichtingscampagne. Doel van deze campagne is om geld in te zamelen voor de Hartstichting, zodat er meer onderzoek kan worden gedaan naar hart – en vaatziekten bij vrouwen.

De hele maand september hebben anthuriumskwekers hun producten in speciale Hartstichtingshoes aangeboden aan klanten in alle segmenten. Een deel van de opbrengst van de verkochte planten wordt afgedragen aan de Hartstichting.

Houwenplant ondersteunt deze actie altijd over de volle breedte van haar assortiment. De speciale actie-anthuriums waren bij Houwenplant dan ook verkrijgbaar in potmaat 7-9-10,5-12-14-17cm. En natuurlijk kon ook ons hartvormige keramiek niet ontbreken bij deze actie.

Op 26 september is er tevens een speciale Hartstichtingveiling gehouden op de klokken van Flora Holland in Aalsmeer en Naaldwijk om nog één keer speciale aandacht te vragen voor dit hartverwarmende initiatief. De koper met de hoogste prijs werd beloond met een lekkere verassing.

Volgend jaar zullen de anthuriumkwekers in april én september opnieuw in actie komen voor de Hartstichting.

Terug